Voetbalskills

De Voetbalschool van Be-Quick 1887 is er voor alle kinderen van Be-Quick en van andere verenigingen die gek zijn van voetbal en willen werken aan hun skills. Met deze extra trainingen kunnen zij zich verder ontwikkelen. De trainingen worden acht weken achtereen gegeven op zondagochtend. De eerste training van de Voetbalschool is op zondag 20 september en kost exclusief kleding 80 euro. Mocht u gebruik willen maken van het kledingpakket is dit aan te schaffen voor 35 euro. Dit pakket bestaat uit een trainingsshirt, korte broek en kousen! Deze optie kun je bij het inschrijfformulier aangeven.

Binnen een team

,,Wij willen kinderen in de sfeer van de opleiding van Be Quick 1887 helpen om hun voetbalskills naar een hoger niveau te brengen’’, zegt Peter Koopman, die de Voetbalschool van Be Quick 1887 coördineert. Wij doen dit niet alleen met techniektrainingen, maar ook via partijvormen. Wij willen kinderen niet alleen individueel beter maken, maar ook beter later worden binnen een team, zoals wij dat ook bij de jeugdopleiding van Be-Quick 1887 doen.’’

Jeugdopleiding

De trainingen worden verzorgd door jeugdtrainers van Be-Quick 1887, allemaal gediplomeerde mensen De jeugdopleiding van Be Quick 1887 staat erg hoog aangeschreven.

We hebben onze werkwijze uitgebreid met het ASM model en dit proberen we in de trainingen te integreren.

Zie ons schema voor de trainingen en het filmpje over Athleticskillsmodel.