Trainers Voetbalschool Bequick1887

De voetbalschool van Be Quick heeft er voor gezorgd dat er een heel vakkundig team op de been is gezet voor het begeleiden van de voetbalschool. 

Hierbij maken wij gebruik van de trainingen van Bequick en passen we die toe in onze trainingsvormen. Hiermee worden naast de technische ook de cognitieve vaardigheden getraind waardoor spelers geleerde vaardigheden kunnen toepassen in wedstrijdsituaties.

Joram de Vries

Joram is één van de trainers van Voetbalschool Bequick1887. Hij volgt de opleiding sportkunde en studeert dit jaar af aan de  Hanze hoge school. Joram is werkzaam als trainer bij Bequick 1887 van de onder 11.

Hij zorgt samen met de andere trainers voor de invulling van het trainingsprogramma van Voetbalschoobequick1887.

Joram vindt het belangrijk om de spelers te ontwikkelen en plezier te laten beleven in het voetbal.

TC3 KNVB/UEFA C

 

Peter Koopman

Peter Koopman is nu 3 jaar Organisator, coordinator en trainer van de Voetbalschool Bequick1887. Hij is grafisch vormgever bij een reclamebureau. Peter heeft talent voor organiseren en het samen brengen van mensen. Zowel zijn passie en talent kan hij kwijt in de Voetbalschool van Bequick.

Peter is verantwoordelijk voor de algehele organisatie van de Voetbalschool Bequick. Hij zorgt voor de dagelijkse gang van zaken en onderhoudt contact met ouders en spelers. Bij Bequick1887 is hij actief als trainer van onder 14-2 en onder 19-2

Peter is ervan overtuigd dat als je met plezier sport, meer zelfvertrouwen krijgt. En zelfvertrouwen leidt tot betere prestaties.

Peter Koopman  (organisator, trainer, coordinator)
TC3 KNVB/UEFA C  
Jeugdtrainer JO14_2 / JO19_2 Be Quick 1887

Tel: 0647025917
E-mail vbs1887@gmail.com

Stef Koopman

Stef Koopman is trainer van Voetbalschool Bequick1887, en trainer van diverse jeugdteams bij VV Glimmen waar hij zelf ook nog voor het 1e uitkomt. Hiervoor heeft hij in alle selectieteams van Bequick 1887 gespeeld. Stef volgt naast voetbal de opleiding als Personal coach (fitness) bij Start2move.

Hij zorgt samen met de andere trainers voor de organisatie en invulling van het trainingsprogramma van Voetbalschool Bequick 1887.

Stef gelooft erin dat er meerdere manieren zijn om talent te ontwikkelen en is altijd opzoek naar nieuwe ontwikkelingen die hieraan kunnen bijdragen.

Stefan Deuling

Stefan volgt de opleiding sport bewegen en gezondheid niveau 4 bij het Cios college SBG Nivea 4 | derde jaar. Naast training geven bij de Voetbalschool Bequick 1887 (al weer 4 jaar) geeft hij training aan de JO9-1 van VV Zuidlaren en speelt hij zelf in de O19 van SC Cambuur.

Stefan werkt vanuit zijn passie voor de sport en ziet in iedere speler talent. Hij vindt het een uitdaging dit talent tijdens de trainingen verder te ontwikkelen.

Bram Zijl

Bram Zijl is net als Joram trainer bij Bequick1887 bij de JO10 en assistent bij de JO14-1 Momenteel volgt hij de opleiding voor trainer TC3 KNVB/UEFA C naast zijn opleiding aan de Alfa college sport en bewegen niveau 4. Bram zit in zijn 3de jaar van zijn studie.

Bram vindt het belangrijk om de spelers te ontwikkelen en plezier te laten beleven in het voetbal ieder op zijn eigen niveau.

 

Joop (koffie)

Joop is onze vaste steun en toeverlaat als het gaat om koffie. Met een heerlijk bakje koffie kijkt het net even wat leuker naar de trainingen van uw pupil.